Incepand din 1 martie 2019 va asteptam la noua adresa: Strada Mehadia nr 41 (incinta Grantmetal)

Cum cumpar

1. Identificarea produslui  - puteti folosi 2 cai:

a. Utilizati  campul "Cautare" din partea de sus a paginii; puteti cauta dupa denumirea produsului sau dupa dimensiune; Exemplu: scrieti in campul "Cautare 205 55 R16 si veti obtine o lista a produselor cu aceasta dimensiune.

Puteti  fie sa alegeti un produs din lista sugerata sau apasand tasta "Enter"veti obtine lista completa a produselor care corespund criteriului Dumneavoastra de cautare.

b. Folositi filtrul din stanga paginii, selectand atributele produsului cautat ; cand ati termnat selectia, apasati butonul "Cauta"

 

2.  Selectarea produsului dorit - indiferent de metoda de cautare, in dreapta paginii veti obtine o lista de produse care corespund criteriilor enuntate de catre Dumneavoastra.

Pentru fiecare produs, in aceasta faza aveti afisate o serie de caracteristici.

Pentru a afla mai multe detalii despre un produs anume, dati click pe denumirea acestuia.

Daca nu aveti nevoie de mai multe detalii si v-ati hotarat asupra achizitiei, puteti adauga produsul in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos"

 

3. Cosul de produse.

Toate datele despre cosul de cumparaturi pot fi accesate in sectiunea "Cos de cumparaturi" din partea dreapta sus a paginii web.

Pentru a afisa continutul cosului de cumparaturi, treceti cu mouse-ul peste  campul "Cos de cumparaturi". Aici puteti opta fie sa vedeti si sa editati continutul cosului apasand butonul "Vezi cosul", fie puteti sa treceti direct in procesul de achizitie apasand butonul "Comanda"

4. Comandarea produselor:

Pentru a cumpara unul sau mai multe produse afisate in site, afisati continutul  cosului de cumparaturi si apasati butonul "Comanda".

Urmati pasii afisati pe ecran completand cel putin  campurile marcate cu simbolul *

 

© Copyright 2015, Anvelope Mechanikus

  TERMENI SI CONDITII |  DESPRE NOI